Keresőoptimalizálás

 

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO), illetve keresőmarketing az a tevékenység, melynek célja, hogy egy weboldalt a webes keresők (mint például a Google) megtaláljanak, és a találati listában minél előrébb mutassanak.

Akár non-profit, akár üzleti jellegű internetes oldalt készítünk, az egyik legfontosabb cél, hogy arra minél többen ráleljenek. Üzleti honlap esetében persze az ismertség vagy értékesítés ebből fakadó növelése is fontos szempont. A statisztikák szerint a legtöbb weblapot a keresőoldalakon keresztül találják meg (mint amilyen a GoogleYahoo!, BingAltaVista és társaik).

 

Nyilvánvaló tehát, hogy ezekben ajánlatos minél jobban szerepelni. Ráadásul ez a jelenlét a legolcsóbb és egyik leghatékonyabb fajtája az oldalak népszerűsítésének. Csakhogy az is általánosan elismert tény, hogy a keresés eredményei közül az első 10-20 találatnál (tehát az első néhány találati oldalnál) többet ritkán néznek meg. Így hát a puszta jelenlét a keresők adatbázisában még nem ér sokat: ha ugyanis a számunkra lényeges kulcsszavakra rákeresve a 433-ik helyen bukkanunk fel, onnan forgalomra nem nagyon lehet számítani.

Ezen azonban lehet segíteni. Azokat a módszereket, technikákat, melyek révén növelhető a keresőoldalak felől bejövő forgalom, összefoglalva keresőmarketing (search engine marketing = SEM) néven emlegetik: ennek egyik leghatékonyabb és legolcsóbb, tulajdonképpen ingyenes fajtája a keresőoptimalizálás (search engine optimization = SEO).

 

A keresőoptimalizálás egyik szakmai ága az un. kiemelt keresők optimalizálása, ezek között a Google-optimalizálás az egyik piacvezető irányzat. A Google Optimalizálás azért az egyik közkedvelt szakterület, mert a Google piacvezető szerepéből adódóan a felhasználók jelentős számban használják és üzleti érték, hogy hol található a weboldalunk a Googleban.

Bekerülés az indexbe

A legfontosabb keresőmotorok (a GoogleYahoo és a Bing) úgynevezett crawlereket használnak a feltérképezendő weboldalak beindexelésére. Ezek a robotok a hivatkozások mentén, egyfajta robotizált böngészőként járják a webet és regisztrálják a talált oldalak tartalmát, hivatkozásait, illetve gyűjtik össze az új weboldalakat. Ez azt jelenti, hogy azok az oldalak, melyekre a már a keresőkben megtalálható bármely oldalról mutat legalább egy hivatkozás, automatikusan belekerülnek a keresők adatbázisába, velük kapcsolatban semmilyen további teendő sincs. Vannak azonban olyan weboldalak, különösen a dinamikusan, régebbi szerkesztőségi rendszerek által generáltak között, melyeket a keresők nem indexelik be. Ennek oka lehet, ha a crawler nem tudja felmérni, hogy a generált dinamikus lapok száma mekkora lehet. Miután nem akar végtelen ciklusba kerülni, adott mélység után megáll.

Helytelen azonban azt mondani, hogy egy weblapot keresőre optimalizálunk. Az optimalizálás ugyanis adott kulcsszavakra vonatkozik, amelyekre a weblapunk csak egy bizonyos oldalát optimalizáljuk. Ugyanígy a PageRank is csak egy adott oldalra vonatkozik, nem az egész weblapra.
A jó weblap – a keresők által ajánlott technikák 

Tévhitek
Ha már van weboldalam, az azt jelenti hogy sok látogatója is lesz.
Ha már beregisztráltam magam a keresőrendszerekbe akkor jól állok a keresőoptimalizálás szempontjából
Ha rákeresnek a cégem, vagy az oldalam nevére, akkor az első helyen dob ki a keresőrendszer, vagyis **jól állok a keresőoptimalizálás szempontjából.

Kezdés
Mielőtt elkezdenénk az oldalunk gondos összeállítását, fontos a későbbi optimalizálás szempontjából a konkurencia oldalak felmérése, amelyek hasonló témával foglalkoznak, mint amilyet mi tervezünk. Ez abból a szempontból hasznos, hogy megnézzük azt, hogy melyek azok a témák, amikben esetlegesen labdába rúghatunk és nincsenek "csontig lerágva". Ugyanis akárhogy megfeszülhetünk, de ha egy olyan témában szeretnénk előrébb lenni a keresőoldalak találati listáján, amit már 30 oldal feldolgozott, az nagyon nehéz.

Kulcsszavak
Az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb lépés a kulcsszavak kiválasztása. Az oldalunk szövegét tudatosan kell megírni, úgy hogy a lehető legtöbb kulcsszót tartalmazza. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egy mondaton belül ötször kell elismételni őket, figyelni kell arra, hogy az oldalt alapvetően nem a keresőrobotoknak, hanem embereknek készítjük, így fontos az átláthatóság. Fontos a html kód cím (title) részébe is elrejteni kulcsszavakat, mert azokat is előnyben részesítik a keresőrobotok. Esetlegesen van lehetőségünk még a képek alt tagjében és a linkek title tagjében is elrejteni kulcsszavakat a tartalmak között.

Domainnév
Érdemes rajta jó hosszan elidőzni, mert a domainnévben szereplő kulcsszavak sokat nyomnak a latba.

 

Tekintse meg a keresőoptimalizálás referenciáinkat


AutoMotorCenter.hu:

Drift hírek (938.000 találatból) 3., 4. és az 5. találat

Forma-1 hírek (3.190.000 találatból) 18. találat (2012.március: 15.helyezés)

Kamion hírek (1.660.000 találatból) 7. és a 8. találat (2012.március: 4.helyezés)

Motocross hírek (281.000 találatból) 7. és a 8. találat

MotoGP hírek (432.000 találatból) 11. és a 12. találat (2012.március: 8.helyezés)

Rally hírek (1.640.000 találat) 7. találat (2012.március: 2., 3 és a 4.helyezés)

Salakmotor hírek (3.500.000 találatból) 5. és a 6. találat (2012.március: 6., 7 és a 8.helyezés) A 2.,3.,4. helyen lévő speedwayhungary az AutoMotorCenter aloldala.

WTCC hírek (172.000 találatból) 6. és a 7. találat

Dakar hírek (680.000 találat) 8. találat (2012.március: 6 és a 7.helyezés)

Dugulás elhárítás miskolc (76.100 találat) 2. helyen a hivjazolit.hu 2018. Február

Wtcc hírek (74.600 találat) 4. helyen a wtcchungary.hu 2018. Február
További eredmények feltöltése folyamatosan, kérjük türelmét. Köszönjük...

Meg is oszthatod! ;)

Babaigazolvány

Babaigazolvány

Legyél Trendi szülő, rendeld meg a Babád egyedi és személyreszóló igazolványát most és csatlakozz a Babaigazolvánnyal rendelkezők közösségéhez.

Bővebben

Kozossegioldal.hu

Kozossegioldal.hu

Magyarországi közösségnek szóló portál álláskeresővel, szolgáltató regisztrációval és sok egyéb funkcióval.

Bővebben

Kidblo.com

Kidblo.com

A kidblo.com oldal egy nemzetközi szülőknek szóló közösségi oldal Baba-gyermeknaplóval egybekötve.

Bővebben

Trevinfo.com

Trevinfo.com

A Trevinfo.com egy többnyelvű turisztikai és kuponos oldal. Célja a turisztika fellendítése.

Bővebben

Mybalcsi.hu

Mybalcsi.hu

A Mybalcsi.hu a Magyar tengerrel, a balatonnal foglalkozó hírportál és egyben egy közösségi portál is. Minden ami a Balatonnal kapcsolatos megtalálható rajta.

Bővebben

Mamaverzum.hu

Mamaverzum.hu

A mamaverzum a magyarországi kismamáknak a közösségi oldala. Az oldalon található fórum ahol tapasztalatokat cserélhetnek, illetve a klubtagok kedvezményesen vásárolhatnak a partnereknél.

Bővebben

Budapesti szakik - BPSzakik.hu

Budapesti szakik - BPSzakik.hu

A Budapesti szakember közvetítő és szakember kereső portálja a bpszakik.hu. Felhasználói regisztrációval, árajánlatkérő rendszerrel, belső privát levelezéssel, keresőoptimalizálással és üzenőküldő formmal.

Bővebben

Dunakártya.hu

Dunakártya.hu

Magyarországi kedvezmény közösség oldala a dunakartya.hu, egyedi admin felülettel, belső levelezéssel, hírlevélküldéssel, üzenőküldő formmal és bemutatkozó videóval.

Bővebben

Fővárosi Rendezvénypark

Fővárosi Rendezvénypark

2016-ban nyílt Budapest 18. kerület szélén a Fővárosi Rendezvénypark. A parkban, autós és motoros rendezvény mellett karitatív gyermekprogramokkal is várták a látogatókat.

Bővebben

Élményfeszt.hu

Élményfeszt.hu

A budapesti Élményfesztivál hivatalos weboldala, online nevezésekkel, üzenőküldő formokkal, hírlevél küldési lehetőséggel.

Bővebben

Palafeszt.hu

Palafeszt.hu

Magyarország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiváljának, a Fővárosi Palacsinta Fesztiválnak az oldala, blogrendszerrel, nyereményjátékkal, online jegyértékesítéssel, webáruházzal.

Bővebben

BimmerLife.hu

BimmerLife.hu

A BimmerLife.hu portál a BMW által is használt minimal dizájn és színvilág szem előtt tartásával készült, blogrendszerrel és komplett logós arculattervvel.

Bővebben

Tuning Roadshow.hu

Tuning Roadshow.hu

Az ország egyik legnagyobb autósközösségének a portálja. A TuningRoadShow oldal egyedi arculattervvel, videógalériával, közösségi rendszerrel, blogrendszerrel, Facebook integrációval, belső levelezéssel, valamint blogrendszerrel lett átadva.

Bővebben

Gyógyítómancs.hu

Gyógyítómancs.hu

A gödöllői kutyagyógymasszőr a Gyógyítómancs hivatalos weboldala képgalériával, videógalériával és blogrendszerrel.

Bővebben

Energy Hőtechnika kft.

Energy Hőtechnika kft.

A Karádi 2006 Kft. nevet változtatott. A névváltoztatással együtt a cég arculata is megváltozott. Nem csak a megrendelőlapjuk, logójuk változott meg, ha nem a weboldaluk is.

Bővebben

Luigi autocross versenyző honlapja

Luigi autocross versenyző honlapja

Luigi autocross országos bajnok hivatalos weboldala képgalériával, videógalériával, blogrendszerrel, Facebook integrációval és arculattervezéssel.

Bővebben

Zolavideó.hu

Zolavideó.hu

Zola Videó- Autósport minden mennyiségben új portálja, képgalériával, videógalériával, eseménynaptárral és blogrendszerrel.

Bővebben

Rallyfotók.hu

Rallyfotók.hu

Rallyfotók.hu oldal képgalériával, videógalériával, eseménynaptárra, blogrendszerrel és dinamikus modulokkal.

Bővebben

Használtmocik.hu

Használtmocik.hu

Motorok, alkatrészek, motoros ruházat és minden ami motorral kapcsolatos. Apróhirdetési portál.

Bővebben

Galacs DrifTeam

Galacs DrifTeam

Galacs Gábor drift versenyző hivatalos weboldala, képgalériával, videógalériával, esemény naptárral.

Bővebben

AutoMotorCenter.hu 2012

AutoMotorCenter.hu 2012

Magyarország legnépszerűbb autós-motoros portálja, autós és motoros hírekkel, cikkekel, eseményekkel, képgalériával, videógalériával.

Bővebben

Gomba karikatúrái - Fungie.hu

Gomba karikatúrái - Fungie.hu

Magyarország egyik legjobb karikatúra rajzolójának a weboldala a Fungie.hu. Politika, közélet, rengeteg humoros karikatúra egy helyen!

Bővebben

SpeedwayHungary.hu 2012

SpeedwayHungary.hu 2012

A salakmotorsport hazai kedvelői számára készült -átdolgozott- portál, hírekkel, élő közvetítéssel, eseménynaptárral.

Bővebben

Csillagszületik.közösségioldal.hu

Csillagszületik.közösségioldal.hu

A népszerű tv műsor, a Csilla Születik rajongói számára készített közösségi oldal bloggal, nyereményjátékokkal, fórummal, kép és videógalériával.

Bővebben

Puntopeti.hu

Puntopeti.hu

A szekszárdi Péter számára elkészített hobbi magánoldal, videó galériával, képgalériával és blogrendszerrel.

Bővebben

Videóklippek.közösségioldal.hu

Videóklippek.közösségioldal.hu

A közösségioldal portálrendszer videóklippek megtekintésére készített tag-oldala. A legkülönbözőbb stílusú, hangulatú videóklippek megtalálhatóak itt. Egyszerű videóklipp feltöltési lehetőséggel.

Bővebben

Nordox

Nordox

A miskolci Nordox cég hivatalos weboldala. A cég sportmarketinggel, nyomdai szoplgáltatásokkal foglalkozik. Az portál kép és videógalériával valamint online rádióval lett átadva.

Bővebben

Akciósfelnik.hu

Akciósfelnik.hu

Magyarország első alufelni és gumiabroncs árösszehasonlító portálja.Összegyűjti a különböző gyártmányú, márkájú és típusú felniket és gumiabroncsokat.

Bővebben

Fitness-viewty.hu

Fitness-viewty.hu

A miskolci Szabóné Anikó által üzemeltetett Wellstar termékekkel foglalkozó weboldal. Az oldalon bemutatásra kerülnek a természetes eredetű termékek mint például az algapor, illetve a zöldtea.

Bővebben

Webáruházparadicsom

Webáruházparadicsom

Egy központi portál a magyarországi webáruházak csoportjának, teljes arculattervvel és logó tervvel.

Bővebben

Mandala Nyár

Mandala Nyár

A nyíregyházi illetőségű Mandala dalszínház által szervezett eseménysorozat hivatalos oldala, online jegyértékesítéssel, üzenetküldő formmal, kép és videógalériával és eseménynaptárral.

Bővebben

Jettuning.hu

Jettuning.hu

Borsod illetve Hajdú-Bihar megyei chip tuninggal foglalkozó cég számára készült weboldal.

Bővebben

Apróhirdetés.közösségioldal.hu

Apróhirdetés.közösségioldal.hu

Ingyenes online apróhirdetési portál. Széleskörű kategória-besorolási rendszerrel, a minél hatékonyabb keresés elősegítésére.

Bővebben

Ingyensorozatok.közösségioldal.hu

Ingyensorozatok.közösségioldal.hu

Magyarország leglátogatottabb film és sorozat közösségi oldala, többszáz film és sorozat leírással, bemutatóval, videó és képgalériával.

Bővebben

Speedwaymiskolc.hu

Speedwaymiskolc.hu

A Speedway Miskolc salakmotoros csapat hivatalos oldala, mely a csapat támogatásaként, cégünktől szponzoráció keretében valósult meg.

Bővebben

Wellnesshotelakció.hu

Wellnesshotelakció.hu

Az oldal a holaludjak.hu lapcsoport tagjaként a wellness szállodák, hotelek ajánlatait gyűjti össze.

Bővebben

Kavicsospart weboldala

Kavicsospart weboldala

A mezőkövesdi Kavicsos Parti társasház oldala. Az oldal a társasház bemutatására, népszerűsítésére szolgál.

Bővebben

Kompakt-Gép

Kompakt-Gép

A HEXAGON METROLOGY kizárólagos hazai importőre a KOMPAKT-GÉP Kft. hivatalos weboldala keresőoptimalizálással, üzenetküldő formmal és egyedi adminisztrációs felülettel.

Bővebben

Közösségioldal.hu

Közösségioldal.hu

Magyarországi közösségi oldalak központi oldala, üzenetküldő formmal és egyedi adminfelülettel.

Bővebben

Petipiercing.hu 2010

Petipiercing.hu 2010

Miskolc Plázában dolgozó Piercinges Peti webportáljának a 2010-es változata, teljes arculattervvel, logóval, vendégkönyvvel flashfelső léccel és flash menüvel.

Bővebben

Mobiltelefonos közösségi oldal

Mobiltelefonos közösségi oldal

Mobiltelefonos tartalmak közösségi oldala, fórummal, letölthető és beküldhető tartalmakkal, üzenetküldő formmal.

Bővebben

Holszolizz.hu - Magyarországi szoli térkép

Holszolizz.hu - Magyarországi szoli térkép

A Holszolizz.hu Magyarország első szolárium adatbázisa térképes keresővel.

Bővebben

Rallyteam.hu , RacingTeam.hu

Rallyteam.hu , RacingTeam.hu

A magyarországi rallycsapatok közösségi oldala, személyreszabott egyedi dizájnnal, közös CMS motorral, fórummal, képgalériával, videógalériával egyedi adminisztrációs felülettel.

Bővebben

Jégmotor.hu

Jégmotor.hu

A magyarországi jégmotor versenysorozat hivatalos webportáljának 2010-es verziója, videó és képgalériával, valamint üzenetküldő formmal és fórummal.

Bővebben

Balatonringhotels.com

Balatonringhotels.com

Sávoly és Balatonring környéki szállások adatbázisa, szállásfoglalással, többnyelven, üzenetküldő formmal és keresőoptimalizálással.

Bővebben

Fest-Plast Colored World

Fest-Plast Colored World

Fest-Plast hivatalos weboldala, többnyelven, logó tervvel, slideshow készítéssel, üzenetküldéssel üzenetküldő formon keresztül, keresőoptimalizálással és egyedi adminisztrációs felülettel.

Bővebben

Aquilla Pizza

Aquilla Pizza

Szekszárdi pizzéria weboldala. Online pizzarendeléssel. Komplett céges arculattervezés, logótervezés és keresőoptimalizás.

Bővebben

Hungaroringiszállások.hu

Hungaroringiszállások.hu

Mogyoród és környéki szállások adatbázisa. A komplett arculattervezés mellett, szállás adatlap beküldési lehetőség lett elvégezve, keresőbarát url-ekkel, képgaléria készítéssel, kategóriánkéntti kereséssel.

Bővebben

Ingyenjátékok közösségi oldala

Ingyenjátékok közösségi oldala

Magyarországi ingyenjáték közösségi oldal. Ranglista, privát üzenetküldés, saját felhasználói profil, online játéklehetőséggel és privát üzenetküldéssel.

Bővebben

Melinda Receptkönyve

Melinda Receptkönyve

Melinda Online receptkönyve. Receptek képekkel, recept ajánló, recept beküldési lehetőséggel, vendégkönnyvel és hozzászólás modullal.

Bővebben

SpeedwayHungary.hu

SpeedwayHungary.hu

Magyarországi Salakmotor rajongók közösség oldala, felhasználói adatlappal, privát üzenetküldési lehetőség, kép és videó galériával, keresőoptimalizálással egyedi statisztikai modullal és hírbeküldési lehetőséggel.

Bővebben

KK Design System

KK Design System

Borsod Megyei Dizájncég a KKDesign hivatalos oldala, üzenetküldési lehetőséggel, képgalériával, flash felső léccel és menüvel.

Bővebben

Borsodbos.hu

Borsodbos.hu

Észak-Magyarország egyik legnagyobb építőipari vállalatának komplett portálja, teljes arculattervvel, flash felső animált fejléccel, üzenetküldési lehetőséggel, képgalériával és slideshow-val.

Bővebben

Petipiercing.hu

Petipiercing.hu

Miskolc Plázában dolgozó Piercinges Peti magán webportálja, flash menüvel, üzenetküldő formmal, képgalériával.

Bővebben

Aprómunkák.hu

Aprómunkák.hu

Magyarországi online munka aukciós webportál, egyedi adminisztrációs felülettel, üzenetküldő formmal, belső levelezéssel.

Bővebben

Gólyapanzió.hu

Gólyapanzió.hu

A Hajdúszoboszlói Gólya panzió hivatalos weboldala, képgalériával, videógalériával, vendégkönyvvel és foglalási lehetőséggel.

Bővebben

Szakikártya.hu

Szakikártya.hu

Magyarországi szakemberkereső, 30 alportállal, (pl.:www.budapestiszakik.hu) teljes webes arculattervvel, térképes keresővel, szakember regisztrációval, hírlevél küldéssel és keresőoptimalizálással.

Bővebben

Holaludjak.hu

Holaludjak.hu

A holaludjak.hu szálláskereső portál egyedi rendszerű újratervezése, többkategóriás kereséssel, szálláshely foglalással, egyedi adminisztrációs felülettel.

Bővebben

CQB-tactical.hu

CQB-tactical.hu

CQB-Tactical katonai webáruház és portálrendszer tervezet, teljes arculattervezéssel, webshoppal, üzenetküldő formmal.

Bővebben

Hívjazolit.hu

Hívjazolit.hu

A miskolci vízvezetékszerelő Nemes Zoltán weboldala keresőoptimalizálással, egyedi személyreszabott flash fejléccel, képgalériával, videógalériával, üzenetküldő formmal.

Bővebben

Hajósi Pincefalu

Hajósi Pincefalu

Hajósi pincefalu hivatalos weboldalának a tervezete képgalériával dinamikus menüvel vendégkönyvvel, térképpel.

Bővebben

Frigatetuning.hu

Frigatetuning.hu

Frigate Tuning Portálrendszer webáruházzal, teljes webes arculattervvel, flash introval és üzenetküldő formmal.

Bővebben

Tabaka Racing

Tabaka Racing

Tabaka József salakmotorversenyző hivatalos weboldalának a weblapterve képgalériával, videógalériával flash menüvel, üzenetküldő formmal.

Bővebben

Balogh szalagfüggöny

Balogh szalagfüggöny

A miskolci baloghroló hivatalos weboldala, képgalériával, üzenetküldő formmal.

Bővebben

Kertvárosipóker.hu

Kertvárosipóker.hu

Martin-kertvárosi póker klub hivatalos oldala, online pókerezési lehetőséggel, képgalériával, taglistával.

Bővebben

Onlineképeslap.hu

Onlineképeslap.hu

Online képeslapküldő portálrendszer.

Bővebben

Katazaray.hu

Katazaray.hu

Záray Kata stylist hivatalos weboldalának tervezete, üzenetküldő formmal, vendégkönyvvel.

Bővebben

Autósjátékok.hu

Autósjátékok.hu

Az autósjátékok magyarországi hivatalos weboldala, játék adatlapokkal, letöltési lehetőségekkel, fórummal és csettel.

Bővebben

Icespeedwayorg.hu

Icespeedwayorg.hu

Magyarországi Országos jégmotorverseny sorozat hivatalos portálja fórummal, kép és videógalériával, csettel, fórummal, flash felsőléccel.

Bővebben

Pappfarm.eu

Pappfarm.eu

Papp Péter Farmjának a hivatalos portálja. Teljes arculatterv készült, képgalériával, videógalériával és fórummal

Bővebben

Tóth Szélvédőjavítás

Tóth Szélvédőjavítás

Tóth Szélvédőjavítónak a weblapja.

Bővebben

Opel Kis- és Nagykereskedés

Opel Kis- és Nagykereskedés

A miskolci Opel Kis-és nagykereskedés weblapterve

Bővebben

Műanyagpark Bt.

Műanyagpark Bt.

Műanyagpark Bt. Hivatalos weboldalának tervezete. A cég országos szinten vállalja a műanyag nyílászárók gyártását és kivitelezésést

Bővebben

Black Birds

Black Birds

Az olaszországi Black Birds hivatalos weboldalának a tervezete eseménynaptárral, flash introval.

Bővebben

Joe Speedway videó

Joe Speedway videó

A salakmotor "Őrült" Joe Speedway videós oldalának a tervezete, flash felsőléccel, videó galériával.

Bővebben

Czukor weblapja

Czukor weblapja

Egy kis kedvenc, a Czukor névre hallgató kisyorkie oldala, flash intróval és videógalériával.

Bővebben

Holaludjak.hu

Holaludjak.hu

A Holaludjak.hu szálláskereső portálrendszer első megjelenése, dinamikus keresőmotorral, hírlevéllel.

Bővebben

Darius School

Darius School

Darius Mannu nyelviskolájának a hivatalos weboldalának a tervezete, Magyar, Olasz és Angol nyelvű megjelenéssel.

Bővebben

Speedwaykistokaj.hu

Speedwaykistokaj.hu

Speedway Kistokaj Sport Egyesület Hivatalos weboldala képgalériával, videógalériával és fórummal.

Bővebben

Donzika Honlapja

Donzika Honlapja

Donzika bemutatkozó magán weboldala, fórummal, képgalériával és Java-s csettel.

Bővebben

Mózes Fürdőmester Stúdió

Mózes Fürdőmester Stúdió

A miskolci Mózes Fürdőmester Stúdió hivatalos weboldalának a weblaptervezete.

Bővebben

Karádi Kft.

Karádi Kft.

Az átalakult Karádi 2006 Kft. hivatalos weboldala

Bővebben

Lanzona Internet szolgáltató

Lanzona Internet szolgáltató

A szekszárdi LANZONA internet - LAN szolgáltató weblapterve.

Bővebben

Spider Paintball

Spider Paintball

A tokaji-szerencsi Spider Paintball hivatalos weboldala.

Bővebben

Trackmania Sunrise

Trackmania Sunrise

A Trackmania Sunrise magyarországi rajongói weboldala.

Bővebben

Karikusz Rádió Online

Karikusz Rádió Online

Az első szekszárdi székhelyű online rádióállomás, főképp remixekkel.

Bővebben

Rádió Antritt

Rádió Antritt

A szekszárdi Rádió Antritt II. weblapterve.

Bővebben

Euro-Comp Számítástechnika Kft.

Euro-Comp Számítástechnika Kft.

A szekszárdi telephelyű Euro-Comp számítástechnikai cég weboldala.

Bővebben

Europlasztik

Europlasztik

A magyarországi Europlasztik hivatalos weboldala. Műanyag ajtók-ablakok forgalmazásával , műanyag ajtók-ablakok beszerelésével, redőny, reluxa valamint szúnyogháló szereléssel foglalkozik országos szinten.

Bővebben

Rádió Antritt

Rádió Antritt

A szekszárdi Rádió Antrittnak készített I. számú tervezet.

Bővebben

Need For Speed Underground

Need For Speed Underground

A nagysikerű Need For Speed Underground játék első magyarországi rajongó oldalának a második verziója.

Bővebben

Szállásonline.hu

Szállásonline.hu

Magyarország egyik legelső szálláskereső portáljának a szállásonline.hu-nak a második tervezete.

Bővebben

Magyar Cégtulajdonosok bálja

Magyar Cégtulajdonosok bálja

Magyar Cégtulajdonosok és Cégvezetők Báljának a hivatalos weboldala.

Bővebben

Enemy Territory

Enemy Territory

Wolfenstein Enemy Territory Rajongói oldalának a tervezete

Bővebben

Need For Speed Underground 2

Need For Speed Underground 2

Magyarország első Need For Speed Underground 2 Rajongói oldalának a tervezete.

Bővebben

Szállásonline.hu

Szállásonline.hu

Magyarország egyik legelső szálláskereső portálja.

Bővebben

Horizont nyílászáró Kft.

Horizont nyílászáró Kft.

Céges HTML weboldal, a Horizont Kft. hivatalos oldalának a tervezete.

Bővebben

Karádibt.hu

Karádibt.hu

Céges flash weboldal, a Karádi Bt. hivatalos flash alapú oldala, komplett céges arculattervezéssel, logóval.

Bővebben

Need For Speed Underground I

Need For Speed Underground I

A nagysikerű NFSU játék első magyarországi rajongó oldala. Képgaléria, videógaléria, illetve a Need For Speed autósjátékhoz szinte minden hozzávalók (magyarítás, vinyl-ek, a játékban található zenék letöltése...stb)

Bővebben

Karikuszdesign.hu

Karikuszdesign.hu

Karikuszdesign legelső oldala. Flash banner készítés, PHP programozás, keresőoptimalizálás

Bővebben

Onlinerandi.hu

Onlinerandi.hu

Online társkereső weboldal tervezet. Fórum készítés, cset készítés, magánüzenet rendszer kiépítése (belső levelezés).

Bővebben

Tankönyvker.hu

Tankönyvker.hu

Szekszárdi könyvkuckó oldala webáruházzal, online rendelési lehetőséggel, keresőoptimalizálás

Bővebben

Karikusz.hu

Karikusz.hu

Magán oldal, képgaléria, videógaléria, zenegaléria, zenelejátszó, Fórum, Flash játékok ingyenes letöltése

Bővebben

Küldjön nekünk üzenetet

Kérjük adja meg a nevét!
Kérjük adja meg az e-mail címét!
Kérjük adja meg a telefonszámát!
Invalid Input
Kérjük adja meg az üzenet tárgyát!
Kérjük írja meg az üzenetét!
Invalid Input

Minden jog fenntartva ///// KarikuszDesign - Főpark //////
2004-2022